+359 (0)2 997 70 72[email_protected]

Прием в I клас

Първи клас

Уважаеми родители,

Уведомяваме Ви, че започва процедура за прием на ученици в І клас през учебната 2020/2021 год.  в 78. СУ “Христо Смирненски” - гр. Банкя.

ВАЖНО!

 Уважаеми родители на бъдещи първокласници за учебната 2020 / 2021 г., във връзка с обявеното извънредно положение на територията на Република България, училищното ръководство Ви уведомява за следното:

  1. Справки за настоящ и постоянен адрес, както и удостоверение за семейно положение ще се извършват служебно от директора на училището, без да е необходимо да посещавате районната администрация.
  2. При подаване на заявленията следва да прикачите копие от акта за раждане на детето и всички необходими документи (с изключение на справките по т.1), удостоверяващи обстоятелствата по критериите.
  3. Заявления за кандидатстване може да се подават:
  • на място в училище от 09:00 ч. до 17:00 ч. при пълно спазване препоръките за засилени хигиенно-противоепидемични мерки за предотвратяване разпространението на COVID-19;
  • на специално създаден за Ваше удобство email: sou_78_1klas@abv.bg.

Обръщаме Ви внимание, че на посочения  email с Ваше съгласие, отговорно и информирано ще подадете документи, съдържащи лични данни.

  1. При подаване на място Вашите документи ще бъдат приети и ще получите входящ номер, а в случаите на електронно подаване - ще получите отговор с входящ номер на електронната Ви поща.

 

Документи за прием в I клас:

Заповед за прием може да видите ТУК.

Критерии може да видитеТУК.

График на дейностите за прием в I клас и прилежащ район на 78. СУ "Христо Смирненски" може да видите ТУК.

Заявление за кандидатстване в I клас може да намерите ТУК.

Работно време на комисията по прием на документи:

от Понеделник до Петък

от 08:00 часа до 17:00 часа