Прием

Подготвителна група

 Две подготвителни групи за 5 и 6-годишни деца / една целодневна и 1 полудневна /. Разнообразни допълнителни занимания - чужди езици, информационни технологии,музика, изобразително изкуство и спорт,танци. Предлага се здравословно хранене в училищния стол - по желание.

 • Първи клас

   

  Уважаеми родители,

  Приемът в 1 клас от учебната 2017/2018 г. ще се извършва на базата на строго определени критерии и класиране чрез електронна платформа. Критериите може да видите тук.

  Графикът на дейностите за прием в 1 клас можете да видите тук

  Паралелките, които предлагаме, са четири на брой, с целодневно обучение, с възможност за избор на чужд език, хореография и спорт. Целодневно обучение до четвърти клас с работно време от 08.15 до 17.30 часа.

 • Пети клас

  Критерийте и профилите за прием в 5 клас можете да видите тук

   

  Училището предлага изучаване на II- ри чужд език, спорт и задължителноизбираема подготовка по следните дисциплини:   руски език, природоматематически дисциплини, информационни технологии, хореография и спорт.

След VII клас

 • Профил Прием след VII клас

  Профил "Предприемачески" с интензивно изучаване на английски език - 5 г. срок на обучение.

  Учениците се приемат с утроената оценка от НВО по БЕЛ и оценката от НВО по математика както и балообразуващи предмети от свидетелството за основно образование:

  География и икономика

  Информационни технологии

   

  Профилиращи предмети:

  Предприемачество

  Информационни технологии

  Английски език

  Руски език